Gids worden - Sunhillcycling

Gids worden bij Sunhillcycling?

Sunhillcycling organiseert meerdere groepsfietsreizen per jaar. Bij het fietsen van de routes gaat er steeds een ervaren Nederlandstalig fietsgids mee met de groep. Wij zijn altijd op zoek naar fanatieke fietsers die ons team willen aanvullen.

Wat ga je doen?

Als fietsgids ga je gemiddeld vier dagen per week met gasten op de racefiets op pad. ’s Morgens vertrek je met de groep om tien uur en rond drie uur zijn jullie weer terug. Je moet dus wel een fietsfanaat zijn!

Onderweg zorg je voor de juiste route, hou je de groep bij elkaar en bepaal je waar de koffiestop is. Bij pech van de gasten help je ze weer op weg. Onderweg maak je met de gasten afspraken over de verzamelpunten en schiet wat mooie foto’s van de gasten. Jij zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag heeft. Naast het fietsen help je bij de ontvangst van de gasten, begeleid je hen naar de restaurants en help je mee met de wekelijkse schoonmaakbeurt en klein onderhoud van de fietsen. 

Wij bieden onze fietsgidsen een appartement in Ronda en je verblijft op basis van kost en inwoning. Daarnaast krijg je een vergoeding van € 150 netto per maand. Natuurlijk blijft er ook nog genoeg tijd over om zelf Andalusië te ontdekken. 

Wat verwachten we van jou?

Het spreekt voor zich dat je een goede conditie hebt én dat je gastvrij bent ingesteld. Wij willen onze gasten een onvergetelijke fietsvakantie bezorgen en houden graag rekening met individuele wensen van onze gasten. Daarom verwachten we van jou dat je een flexibele en open houding hebt. Je bent geïnteresseerd in de omgeving en vindt het leuk om hierover te vertellen aan de gasten.

Iets voor jou?

Ben jij de fietsgek die wij zoeken en heb je zin om in het voorjaar en/of najaar in een zonnige en bergachtige omgeving je hobby uit te oefenen? Voel jij je helemaal op je gemak voor een groep en ben je makkelijk in de omgang? Neem dan contact op met Ger de Heus en wie weet fiets jij straks een paar weken onder de Spaanse zon.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Sunhillcycling
Bedrijfsreis