Garantie - Sunhillcycling

Garantie

STO Reisgarantie

Alle reizen van Sunhillcycling vallen onder de STO reisgarantie. Dat betekent voor jou als reiziger de zekerheid dat wat er ook gebeurt jij je geen zorgen hoeft te maken. Kan de reis onverhoopt niet doorgaan of afgebroken worden dan krijg jij je geld terug. Mocht er hier iets gebeuren waardoor ik mijn verplichtingen niet na kan komen dan heb jij de zekerheid dat je netjes naar huis kunt.


Extra Garantie van Sunhillcycling

Sunhillcycling biedt de unieke garantie dat jouw geboekte reis altijd doorgang kan vinden, ongeacht het aantal deelnemers van de reis. Wij hebben als standplaats Ronda in Andalusië en we staan hier hoe dan ook klaar voor de organisatie van jouw fietsreis. Wij zijn dus niet afhankelijk van een minimumaantal deelnemers om de reis door te laten gaan. Boek je bij ons dan is je vertrek “GEGARANDEERD”!

Garantieregeling

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Sunhill Cycling gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Sunhill Cycling op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant.

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Sunhill Cycling, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Sunhill Cycling. Mocht Sunhill Cycling voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Fietstips in je inbox?

Wil jij op de hoogte blijven van de meest nuttige fietstips of hoogtepunten om te bezoeken. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.